maanantai 14. elokuuta 2017

Flunssa taudit loikkii iloisina vai loikkiiko?

Joko sait vieraan, flunssan? Milläpä aattelit sen selättää? Vai vieläkö ootat vasta tuota vierasta? Lohduttaako yhtään, kun kerron, että kohta se saattaapi tulla, sillä kesä on ohi, on tullut syksy ja ku päiväkodit, koulut, kerhot, harrastepiirit ja työt taas kasaa yhteen porukkaa, ni taudit pääsee loikkii iloisina kaverilta toiselle..

..Ellet varustaudu yhtälailla, ku tarinan neljä varasta ruttotauin aikaan Ranskassa.
Nämä neljä varasta suojasivat itseään neilikalla,rosmariinilla ja muilla aromaattisilla aineilla ryöstellessään ruttoon menehtyneitä. Eivätkä sairastuneet!

Ja siten tästä tarinasta on saanut alkunsa tämä patentoitu Thieves, eteerinenöljy sekoitus, joka on testattu ja todettu tukevan tehokkaasti immuunijärjestelmää ja hyvää terveyttä. Hellävarainen suu- ja hammashoidolle. Tukee vastustuskykyä, mm. nuha, flunssa, kurkku, korva, syylät, hyttysenpuremat. Tehokas homeitiöihin. Puhdistaa pinnat. Laimenna iholle laitettaessa. Hieron käsiini, jalkapohjiini ja otan kaiken hyödyn irti diffuuserin kautta!

Thieves sarjasta löytyy eteerisen öljyn lisäksi mm. hammastahna, hammaslanka, suuvesi, pastillit, käsisaippua, kodinpesuaine, pyykinpesuaine, astianpesuaine.

Milloin minä olen ollut sairaana, flunssassa? en muista!
Kiitos Young Living eteeristen öljyjen ja muiden hyvinvointi tuotteiden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti